Brug en fragtmand der i forvejen har en tur fra Ringsted

Overvejer du at købe en brugt ting i Ringsted, f.eks. fra Lauritz.com, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og gratis bede om fire skarpe tilbud på fragt fra Ringsted lige her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Ringsted

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Ringsted

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Ringsted, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.