Brug en fragtmand der i forvejen har en rute i Roskilde

Påtænker du at handle en brugt ting i Roskilde, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og gratis hente 4 skarpe priser på fragt fra Roskilde her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Roskilde

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Roskilde

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Roskilde, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.