Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur fra Skærbæk

Planlægger du at købe en brugt ting i Skærbæk, f.eks. fra Lauritz.com, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente 4 skarpe tilbud på fragt fra Skærbæk her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en god pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Skærbæk

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Skærbæk

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Skærbæk, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.