Kom i kontakt med en fragtmand der allerede har en opgave i Solrød Strand

Overvejer du at byde på en ting i Solrød Strand, f.eks. fra Lauritz.com, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om 4 stærke tilbud på fragt fra Solrød Strand her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Solrød Strand

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Solrød Strand

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Solrød Strand, via portalen Fragtopgaver.dk skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.