Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en tur fra Sorø

Planlægger du at byde på en brugt ting i Sorø, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få 4 gode tilbud af fragt fra Sorø her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Sorø

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Sorø

Du modtager kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Sorø, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.