Brug en transportør der allerede har en tur fra Støvring

Påtænker du at købe en ting i Støvring, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis hente fire stærke priser af fragt fra Støvring lige her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Støvring

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Støvring

Du modtager kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Støvring, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.