Fragt fra Sverige

Der kan være mange årsager til, at du har behov for fragt fra Sverige. Dem vi oftest hjælper med at få løst er når en kunde har købt noget på auktion der befinder sig i Sverige og når der er brug for en flytteopgave enten til eller fra Sverige. Uanset behovet kan du nemt og hurtigt indhente tilbud her, fra vognmænd der allerede krydser Øresund, og dermed har mulighed for at tilbyde en rigtig god pris på fragt fra Sverige.

  • Opret opgaven på fragt fra Sverige lige her
  • Opgaven bliver udbudt til mere end 300 danske fragtbiler
  • Du får op til 4 tilbud direkte i din mail
  • Hvis du vil benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden
Fragt fra Sverige

Få fire gode tilbud på fragt fra Sverige her

Fragt fra Sverige som returgods

Når du får en vognmand der allerede er ude at køre til at udføre din fragtopgave kan du spare en del på fragten. Især når ruten går via betalingsveje som Storebælt eller Øresund.En vognmand der allerede er i Sverige og egetligt bare skal køre tom hjem, kan tage dit gods med din en pris der er langt under det normale. Faktisk kan du nemt spare helt op til 75% på din fragt fra Sverige, ved at udbyde din opgave til fragtmænd der allerede er på vejen.

Forsikret fragt fra Sverige

De tilbud du via os modtager, bliver alle afsendt fra professionelle vognmænd der har godsforsikringer. Vognmændende er tilmeldt fragtbørsen Cargomatch, og for at blive tilmeldt og få mulighed for at byde på fragtopgaver skal de opfylde vores krav. Et af dem er at vognmændende skal have en, iøvrigt ikke lovpligtig, gods- eller fragtførerforsikring. Det er også din tryghed når du f.eks. skal have fragtet noget gods du har købt på auktion fra Sverige til Danmark. Sørg dog altid for at cleare med fragtmanden at hans forsikring dækker netop din godstype inden I sætter transporten i gang. Vognmanden kan altid rådgive og hjælpe dig inden I indgår den endelige aftale.