Brug en vognmand der i forvejen har en tur i Tylstrup

Påtænker du at købe en brugt ting i Tylstrup, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om 4 skarpe priser af fragt fra Tylstrup lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Tylstrup

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Tylstrup

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Tylstrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.