Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en rute fra Vanløse

Overvejer du at købe en brugt ting i Vanløse, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du nemt og gratis hente fire stærke priser på fragt fra Vanløse her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Vanløse

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Vanløse

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Vanløse, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.