Kom i kontakt med en vognmand der i forvejen har en tur fra Vejle

Påtænker du at handle en ting i Vejle, f.eks. fra Lauritz.com, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du nemt og gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra Vejle lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Vejle

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Vejle

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde fragten. De tilbud du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Vejle, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.