Få tilbud fra en vognmand der allerede har en opgave i Viby

Påtænker du at byde på en ting i Viby, f.eks. fra Lauritz.com, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om fire gode priser af fragt fra Viby lige her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Viby

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Viby

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Viby, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.