Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en rute fra Vissenbjerg

Overvejer du at byde på en ting i Vissenbjerg, f.eks. fra Lauritz.com, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis få fire skarpe priser af fragt fra Vissenbjerg lige her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Vissenbjerg

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Vissenbjerg

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Vissenbjerg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.