Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en tur i Vojens

Påtænker du at byde på en brugt ting i Vojens, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet fragtprisen, kan du nemt og gratis hente 4 skarpe priser på fragt fra Vojens her. Ved at benytte en vognmand der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Vojens

Spar op til 75% ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Vojens

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Vojens, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.