Fragt med 2 chauffører

Køber du en brugt vare på f.eks. dba.dk kan der være rigtig mange penge at spare. Men den besparelse kan hurtigt blive tromlet ned af fragtomkostninger. Især hvis sælgeren af tingen ikke har mulighed for at bære den ned eller hjælpe med at bære den ned til bilen. Alternativt skal du selv køre af sted, men hvis du skal krydse storebælt eller køre meget langt, er vi igen tilbage i at det bliver for dyrt. Vores koncept gør det muligt for dig, at få fragtet dine ting af fragtbiler der alligvel kører tomme retur fra deres ruter – og allerede har to chauffører i bilen.

  • Udfyld formularen og udbyd opgaven lige her
  • Vi sender den ud til 300 danske fragtbiler
  • Du modtager pr. mail, op til fire uforpligtende tilbud på fragt med 2 chauffører
  • Du laver aftalen direkte med den vognmand du ønsker at benytte
Fragt med 2 chauffører

Indhent 4 tilbud på fragt med to chauffører her

Fragt med to chauffører som returgods

Der er især ved møbeltransport og flytninger at der er to chauffører på bilen, og når de bliver færdige med deres opgaver, skal de som regel bare køre tomme hjem. De vil hellere end gerne have noget gods i varerummet, så når de har mulighed for at tage din fragt med kan de tilbyde en super skarp pris. Du kan faktisk let spare op til 75% på fragten!

Fragt med fuld op bæring og forsikring

Alle de vognmænd vi har tilkoblet vores fragtbørs er tilmeld Cargomatch. Her skal de dokumentere at de har en godsforsikring, før de får lov til at byde. Det er din sikkerhed for at det er ordentlige og professionelle fragtvirksomheder du modtager tilbud fra. Når du har to chauffører til at udføre din opgave er det også kaldet fuld service. De står både for at hente godset og bære det i bilen samt levere det til dig hvor du ønsker.