Fragt med Kran

Billig fragt med kran kan være svært af finde. Det skyldes som regel, at de fragtmænd der har kran ikke har mulighed for at kombinere deres fragtopgaver med anden kørsel. Derfor betaler kunden for det meste fuld pris fra a til b. Vi har samlet et netværk af vognmænd der tilbyder fragt med kran i hele Danmark, der sidder klar til at byde på netop din fragtopgave. Udfyld denne formular og din opgave sendes i udbyd til alle de vognmænd vi har tilknyttet der tilbyder fragt med kran.

 

  • Opret din kran opgave nemt og hurtigt her
  • Vognmænd der tilbyder krankørsel ser opgaven
  • Du får ofte forskellige tilbud på opgaven
  • Ønsker du at benytte et tilbud, laver du aftalen direkte med vognmanden.
Fragt med kran

Udbyd fragtopgaven der kræver kran her

Få gratis fragttilbud

Transport og Fragt med Kran

Når en vognmand kører ud på sin rute, bliver han for det meste altid tom på et eller andet tidspunkt, og kører derefter retur uden gods. Her har du mulighed for at gøre brug af den ledige kapacitet og spare op til 75% i forhold til hvad du ellers skulle betale til en bil der kun skulle køre frem og tilbage med dit gods. Du vinder altså på prisen og vognmanden der udfører fragt med kran undgår at køre hjem uden gods.

Fragt med Kran via Fragtopgaver.dk

Fragtopgaver.dk ejes og drives af Cargomatch ApS. Cargomatch er en såkaldt fragtbørs der udbyder fragtopgaver til vognmænd og transportvirksomheder. Du modtager op til 4 tilbud direkte fra vognmændende, og den du ønsker at benytte indgår du den endelige aftale med. Det er altså helt gratis for dig – men du kan spare op til 75% på din fragtopgave.