Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

  • 4.9 / 5 på Trustpilot

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

  • 4.9 / 5 på Trustpilot

Fragt med lastbil – så billigt kan det gøres!

Skal du have fragtet noget med en lastbil, skal du som minimum bede tre forskellige vognmænd om et tilbud. For der er stor forskel på prisen fra vognmand fra vognmand. Men det kan hurtigt tage lang tid at få ringet rundt og det vil med garanti ikke give dig den billigste pris på fragt med lastbil. Der skal du have fat i vores tilbudstjeneste her hos fragtopgaver.dk

 

Skal du have fragtet noget gods, der vejer mere eller er større, end du kan sende det med Post Nord, er du nødt til at have fat i en fragt- eller vognmand. Hvor fragtmændene har meget faste priser, der afhænger af vægt, volumen og hvor langt, du skal have kørt godset, er der lidt mere frit slag for prissætningen, hvis du ringer til en vognmand.

Den bedste pris på fragt med lastbil

Hver enkelt vognmand bestemmer selv sin pris og det er ikke ualmindeligt, at prisen svinger en del alt efter hvor meget ledig kapacitet vognmanden har og hvor godt det du skal have transporteret, egner sig til at blive kørt med hans eller hendes lastbiler.

 

Derfor giver det god mening at kontakte som minimum 3 vognmænd, for at få et tilbud på fragt med lastbil. Kontakter du kun to vognmænd, risikerer du, at du får ringet til de to, der er dyrest i lokalområdet.

 

Men desværre er der ingen garanti for, at du finder den billigste måde at få fragtet dit gods med lastbil på. Det kræver nemlig, at du er i stand til at finde de vognmænd, der kører rundt med ledig kapacitet – og det er ikke særligt nemt for dig som privatperson.

Dem der allerede er ude at køre, er altid billigere

For hver dag kører der masser af lastbiler rundt med ledig plads på ladet eller kører tomt hjem fra en overstået opgave. Det er rigtig dyrt for vognmanden og en unødvendig belastning af miljøet.

 

Derfor går vognmændene altid efter at få udnyttet deres lastbilers kapacitet mest optimalt. Så hvis der kan findes plads til dit gods på en lastbil, der allerede er ude at køre eller kører tomt retur, vil du altid få en billigere pris for transporten.

Få den billigste pris for fragt med lastbil hos fragtopgaver.dk

Det har vi sat i system hos fragtopgaver.dk. Vi samarbejder med over 250 vognmænd over hele landet, der tilsammen har tæt på 400 lastbiler kørende rundt på de danske landeveje hver dag og som er klar til at tage dit gods med på turen.

 

Alt hvad du skal gøre, er at udfylde formularen her med oplysninger om, hvad du skal have transporteret, hvor meget det vejer, og hvorfra og hvortil det skal fragtes. Du kan også angive en specifik dato for transporten.

 

Men vælger du i stedet at give os lidt friere hænder til at vælge tidspunktet, vil du oftest få den absolut billigste pris på fragt med lastbil. For derved er der flere vognmænd, der kan byde ind på opgaven.

 

Vi sætter nemlig opgaven i udbud hos alle vores tilknyttede vognmænd og sender de 4 billigste tilbud videre til dig, så du får mulighed for at vælge den transport, der passer dig bedst.

 

Så næste gang du skal have fragtet noget med lastbil, så finder du den billigste pris hos os!