Fragt med private

Fragt med private kan være alternativet, hvis du skal du have fragtet noget, der er så stort, at Post Nord ikke kan hjælpe, fordi vægten på forsendelsen overstiger deres maksgrænse på 30 kg?

 

Måske vælger du at køre selv eller få en ven eller bekendt til det. Det er også muligt at benytte sig af en de private tjenester, der tilbyder kørelejlighed for et mindre beløb. En fremmed med et par ledige sæder i bilen, kan jo lige så godt fragte en lænestol, som han kan fragte dig fra den ene del af landet til den anden. Så længe den fremmede får betaling for det, naturligvis.

 

Fragt med private kan gøres billigt, men du er aldrig sikker på at få dit gods frem i god behold – heller ikke selvom du selv kører eller kender den, der gør. Meget kan nemlig gå galt på sådan en tur, selvom det selvfølgelig ikke er noget, man går og regner med.

 

Derfor er levering med en forsikret vognmand den absolut bedste løsning. Men ikke alle vognmænd er forsikrede. For det er nemlig ikke lovpligtigt, så mange sparer det væk for at kunne give en billigere pris. Så kunsten er, at finde en vognmand som er forsikring, men som ikke koster en bondegård?

Fragt med Fragtopgaver.dk

Vil du have forsikret levering med en vognmand, der er til at betale, har Fragtopgaver.dk gjort det nemt for dig at finde den billigste vognmand, der opfylder dit behov. Det er nemlig en forudsætning for at kunne byde ind på opgaver gennem Fragtopgaver.dk, at vognmanden har en gyldig fragtforsikring.

 

Er en lille vognmand fra Jylland kørt til Sjælland for at levere et klædeskab, kan han ikke rigtig komme udenom at skulle hjem til Jylland igen, når opgaven er afsluttet. Desværre kører han ofte med tom last på tilbagevejen, medmindre han har været så heldig at kunne skaffe en kunde, der skal have fragtet noget den anden vej på lige det eksakte tidspunkt.

 

Økonomisk er kørslen derfor reelt spild for vognmanden, der både har udgifter til brændstof og slitage på lastbilen for at komme hjem til Jylland igen. Samtidig belaster de unødvendige køretur også miljøet. Ville det ikke være meget bedre, hvis vognmanden kunne tjene en ekstra skilling på hjemturen, og du kunne få dit gods fragtet til den absolut billigste pris? Det kan du nu takket være vores onlinetjeneste.

Sådan fungerer Fragtopgaver.dk

Vil du have fire gratis tilbud på at få fragtet dit gods, går du bare ind og udfylder vores formular. Her kan du beskrive det gods, du gerne vil have fragtet, hvorfra og hvortil du ønsker dem transporteret og sidst men ikke mindst, hvornår du ønsker det skal ske. Så lægger vi din forespørgsel i udbud hos de lidt over 250 vognmænd, der er tilknyttet tjenesten. De kan byde ind med en pris, hvis de har køretur i deres kalender, der passer med den strækning og det tidsrum, du skal have kørt dit gods på.

 

De fire bedste tilbud bliver sendt til dig, og herfra kan du frit vælge, hvilken vognmand du vælger og kan så aftale de nærmere detaljer med ham.

 

Så nemt er det – og det er væsentligt mere sikkert, end at få fragtet dit gods med private.