Fragtmand København

Har du brug for en fragtmand i København? Opret din transport eller fragtopgave her. Det er hurtigt og nemt, du skal blot udfylde vores formular. Ved at sende din opgave i udbud, får du hurtigt 4 skarpe tilbud, fra fragtmænd i København. Hvis du har lyst til at benytte et af de fremsendte tilbud, laver du aftalen direkte med fragtmanden.

  • Opret din fragtopgave formular lige her
  • Københavnske fragtmænd ser din opgave
  • I løbet af kort tid, modtager du op til 4 tilbud på opgaven
  • Såfremt du vil benytte et af tilbuddene, laver du aftalen direkte med fragtmanden
Fragtmand København

Indhent gratis tilbud fragtmand København

Få 4 gratis fragttilbud

Tilbud fra fragtmand i København

Det er både gratis, nemt og uforpligtende at benytte vores service. Vi har samlet alle de fragtmænd fra København vi kunne, og det gør at du kun behøver at forespørge på opgaven ét sted. De Københavnske fragtmænd sidder klar til at byde på din opgave. For det meste, har du det første tilbud i løbet af 15-20 min. Ønsker du at benytte et af de fremsendte tilbud, kan du sige ‘Ja tak’ via din mail. Herefter fjernes opgaven, og der er ikke andre der går ind og byder på den. Du kan selvfølgelig også takke nej, uden at lave aftale med nogen af de 4 vognmænd.

Fragtmand København via Fragtopgaver.dk

Fragtopgaver drives af fragtbørsen Cargomatch. Her går vognmænd ind og byder på forskellige transportopgaver. Ved at sende dine fragtopgaver i udbud kan du hurtigt få fire uforpligtende tilbud. Du kan vælge et hvis du har lyst, eller du kan sige nej tak til alle. Det er selvfølgelig gratis uanset hvad du vælger.
Du kan også se fragtbørsen Cargomatch lige her