Fragtmand Odense

Har du brug for en fragtmand i Odense, har vi gjort det nemt at komme i kontakt med en. Vi har nemligt samlet alle de lokale fragtmænd fra Odense i et og samme system, så du nemt kan komme i kontakt med dem alle med bare ét klik. Opret din transport eller fragtopgave og modtag tilbud direkte fra de fragtmænd der kan udføre opgaven.

  • Opret din fragt i Odense lige her
  • Fragtmænd fra Odense ser din opgave
  • Du får hurtigt 4 tilbud på fragten via mail
  • Har du lyst til, at benytte et af de tilbud indgår du aftalen direkte med vognmanden.
Fragtmand Odense

Få tilbud fra fragtmand i Odense her

Billig fragt i Odense

Hvis en vognmand kan kombinere din opgave, sammen med en anden tur eller noget andet kørsel, kan du få glæde af det, og blive tilbudt en lavere fragtpris i forhold til, hvis fragtmanden skulle køre direkte, kun med din tur. Ved at sende din tur i udbud, går flere fragtmænd ind og byder på opgaven i Odense.

Ikke kun lokale fragtmænd

Lad os sige, at du skal have kørt noget fra Næstved til Odense. Så behøver det ikke nødvendigvis være en fragtmand fra Odense der udfører opgaven. Hvis nu en vognmand fra Næstved alligvel skal til Odense med en anden tur, kan han med fordel tage din fragt med, og det betyder at du kan få en rigtig god pris på opgaven. Vognmændende er tilknyttet en fragtbørs der hedder Cargomatch, og den kan du se her.