Fragtmand Slagelse

Har du brug for en fragtmand i Slagelse foreslår vi, at du benytter dig af vores service. Vi har nemlig samlet alle de lokale fragtmænd fra Slagelse i et og samme system, så du nemt kan komme i kontakt med dem alle med bare ét klik. Opret din transport eller fragtopgave og modtag tilbud direkte fra de fragtmænd der kan udføre opgaven. Du sparer helt op til 75% af normalprisen på en opgave.

 

  • Opret din fragt i Slagelse lige her
  • Fragtmænd fra Slagelse ser din opgave
  • Du får hurtigt 4 tilbud på fragten via mail
  • Har du lyst til, at benytte et af de tilbud indgår du aftalen direkte med vognmanden.
Fragtmand Slagelse

Få tilbud fra fragtmand i Slagelse her

Billig fragt i Slagelse

Hvis en vognmand kan kombinere din opgave, sammen med en anden tur eller noget andet kørsel, kan du få glæde af det, og blive tilbudt en lavere fragtpris i forhold til, hvis fragtmanden skulle køre direkte, kun med din tur. Ved at sende din tur i udbud, går flere fragtmænd ind og byder på opgaven i Fredericia.

Ikke kun lokale fragtmænd fra Slagelse

Lad os sige, at du skal have kørt noget fra København til Slagelse, så behøver det ikke nødvendigvis være en fragtmand fra Slagelse der udfører opgaven. Hvis nu en vognmand fra København alligevel skal til Slagelse med en anden tur, kan han med fordel tage din fragt med, hvorfor du kan få en rigtig god pris på opgaven. Vognmændene er alle tilknyttet Danmarks største fragtbørs CargoMatch ApS, og den kan du se her.

Alle tilknyttede vognmænd har en ikke lovpligtig godsforsikring, hvilket sikrer en professionel og seriøs håndtering af transportopgaven samt ekstra tryghed for kunden.