Fragtmand

Få gode tilbud på din fragt og transport, fra fragtmænd der allerede er ude og køre samme rute.

Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

  • 4.9 / 5 på Trustpilot

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

  • 4.9 / 5 på Trustpilot

Få gode tilbud fra danske fragtmænd

Skal du bruge en fragtmand til at køre noget gods fra A til B, så kan vi hjælpe dig med at finde det bedste og billigste tilbud. Vi har et samarbejde kørende med næsten 300 fragt- og vognmænd, der udnytter den ledige kapacitet, der oftest er på allerede aftalte ture. På den måde kan du få en billig og fordelagtig pris, fragtmanden tjener lidt mere på turen, og miljøet bliver i længden sparet for unødige køreture og en masse unødvendig CO2.

Fragtmand - Hent tilbud fra fragtmænd

Hent op til 4 tilbud fra fragtmænd i hele Danmark

Fleksibel fragt af brugte møbler

Du har for eksempel købt en kommode i Køge via Den Blå Avis, og du bor selv i Viborg. Men hvordan skal kommoden lige komme hjem til Jylland? Faster Helle og onkel Karsten, som er de eneste, du kender på Sjælland, har lige været i Jylland og kommer derfor ikke tilbage lige foreløbigt. Så er der selvfølgelig også muligheden, at du låner eller lejer en kassevogn eller en trailer. Det er dog både besværligt, tidskrævende og bekosteligt, da der både skal betales for brændstof og broen eller færgen frem og tilbage.

 

Det er dog heller ikke nogen billig løsning at ringe til fragtmanden, da han udover vægten på godset også sætter prisen efter afstanden mellem afsender og modtager. Så det kan meget nemt blive både dyrt og besværligt at få fragtet din kommode fra den ene ende af landet til den anden.

 

Udnyttelse af ledig plads i fragtbilen

Der findes dog en måde, hvorpå du kan spare penge og gøre tingene meget nemmere for dig selv. Der kører dagligt masser af fragtmænd rundt i Danmark med halvtomme vogne, fordi der ikke er nok bestillinger til de ture, som de kører på kryds og tværs af landet.

 

Det er det, vi her hos fragtpriser.dk udnytter til alles store fordel. Fragtmanden er træt af, at han skal køre fra sted til sted uden at udnytte al pladsen, som kunde er du interesseret i at få fragtet dine ting så billigt som muligt, og slutteligt takker naturen os for, at vi er med til at spare en masse køreture og dermed tonsvis af CO2-udslip.

 

Det er helt enkelt en situation, hvor alle vinder noget på det. Skal du have fragtet noget, så kan du helt sikkert også drage nytte af vores tilbudstjeneste her på fragtopgaver.dk og de fordele, det kaster af sig.

 

Fleksibilitet er med til at gøre det hele muligt

Hele konceptet går ud på at udnytte pladsen hos allerede oprettede fragtture. Dermed laver vi ikke en ny tur for at fragte dit gods.

 

Det betyder dog ikke, at du står med dårlige kort på hånden. Der er et utal af transportture hver eneste dag, og derfor rigtig gode chancer for, at der er en tur, som passer til netop dit behov indenfor en nær fremtid. Men skal du have en rigtig billig pris, betaler det sig at være lidt mere fleksibel med hensyn til afhentnings- og leveringstidspunkt. Så kan flere byde ind på turen. Det giver dig den billigste pris.

 

Samtidig får du hele fire tilbud frem for de tre, du får hos andre tilbudstjenester. Det giver dig flere muligheder at vælge imellem og du kan selv aftale det fornødne med den fragtmand, du synes passer bedst til at løse din transportopgave.

Du får din fragtmand ned i pris

Medmindre enten du eller fragtmanden har evner, verden endnu ikke har set, så ved ingen af jer, at I faktisk kan slå to fluer med ét smæk. Hvorfra skulle den gæve fragtmand vide, at du lige har købt en kommode i Køge, som du gerne vil have fragtet til Viborg, samtidig med at han faktisk skal tilbage efter en tur på Sjælland. Og omvendt – hvordan skulle du vide, at fragtmandens vogn lige havde plads til din kommode på turen hjem til netop Viborg?

 

Det finder I kun frem til ved at bruge vores gratis tjeneste. Og som tak for at du vil hjælpe den kære fragtmand med at få hans plads fyldt ud, får du et betragteligt afslag på prisen, der snildt kan blive på både 50, 60 og 70 procent.

 

At du køber dig ind på den i forvejen planlagte rute gør blandt andet, at fragtmanden sparer penge på brændstoffet og vedligeholdelsen af køretøjet, da det er med til at minimere antallet af køreture i det lange løb.

Det kan ikke betale sig at gøre arbejdet selv

Du vil muligvis kunne få prisen ned i samme leje, hvis du selv gør alt arbejdet med at finde en fragtmand. Til gengæld vil det give dig en masse besvær og bøvl at gøre forsøget. Du ville være nødt til at skulle ringe rundt til en masse firmaer for at få det bedste og billigste tilbud. Dertil kommer, at rigtig mange firmaer har utrolig travlt, hvilket medfører mange telefonopkald, som måske slet ikke giver noget udbytte af sig.

 

Derudover er der også forhindringer så som, at din udkårne fragtmand slet ikke kører den form for transport, du har brug for. Eller at hans vogn er for stor til at bakke ind der, hvor godset står.

 

Ergo kan du nemt komme til at bruge en masse af din dyrebare tid på at ringe og/eller maile rundt til den ene fragtmand efter den anden, uden at du får noget som helst ud af det udover en masse bøvl og frustrationer.

Benytter du vores tjeneste, slipper du får alt bøvlet

Lyder ovenstående som noget, du har lyst til at begive dig i kast med? Nok ikke! Så benyt dig meget hellere af vores tjeneste, hvor du får hele fire uforpligtende tilbud fra nogle af vores mange og topprofessionelle samarbejdspartnere på din fragtopgave – og du kommer ikke til at give noget for det!

 

Udfylder du blot vores formular, hvor du giver en beskrivelse af fragtopgaven, hvornår du ønsker den udført samt dine kontaktoplysninger, så tager vi over derfra og sender din fragtopgave i udbud hos de tilknyttede fragtmænd.

 

Inden for 24 timer efter vi har modtaget din henvendelse, modtager du de fire billigste tilbud fra vores samarbejdspartnere, der har tur lige omkring de områder, du skal have transporteret dit godt til eller fra.

 

Sådan kan vi bedst give dig den bedste pris på en fragtmand

For at vi kan løse opgaven så godt som overhovedet muligt for dig, vil vi bede dig om at beskrive, hvad det er for et gods, du ønsker transporteret. Giv meget gerne en vurdering af, hvad det vejer, og hvis det er muligt, må du også meget gerne lægge et billede op af det.

 

Det er muligt at uploade maksimalt tre billeder med op til én megabyte i filstørrelse per billede. Det er også tilladt at samle dem alle i én PDF-fil, så længe denne heller ikke overstiger grænsen på én megabyte.

 

Herudover er det vigtigt, at du skriver, om fragtmanden skal være med til at løfte godset eller ej. Du har desuden mulighed for at bede om flere hjælpere hertil. Sidst, men ikke mindst, kan du angive, hvorvidt du har brug for en lastvogn med kran. Det kan blandt andet være belejligt, hvis du har en båd, du vil have kørt ned til havnen, efter vintermånederne er overstået.

 

Husk venligst også, at gods med skarpe kanter eller spidse ”arme” skal være forsvarligt emballeret, så ingen kan komme til skade under på- og aflæsningen eller under transporten.

 

Prisen – jo mere fleksibel, desto billigere

Efter at have beskrevet godset indgående, skal du nu fortælle os, hvor det skal aftentes, og hvor det skal afleveres. Derefter kan du vælge enten at angive en fast dato for transporten eller et datointerval. Desuden også en senest dato, hvor transporten skal være udført. Slutteligt kan du – hvis du er meget fleksibel – vælge, at du bare skal have opgaven udført indenfor 14 dage.

 

Vælger du den sidste løsning, vil du som sagt oftest få den billigste pris. Jo mere fleksibel du er, desto billigere vil vi som regel kunne gøre det for dig, da vi på den måde får mulighed for at få flere fragt- og vognmænd til at give tilbud.

Forsikring og afregning

Skulle der ske ulykker og dermed beskadigelse af dit gods, er forsikringen på plads! Vi bruger udelukkende fragtmænd, der er forsikrede, hvilket ellers ikke er noget lovkrav i branchen. Men det skal du ikke bekymre dig om, når du benytter dig af vores tjeneste – ingen forsikring, intet samarbejde med os!

 

Benytter du dig af en vognmand, der ikke er forsikret, og uheldet er ude, så skal du ud i et civilt søgsmål for at få dine ting erstattet. Det kan blive både dyrt, tidskrævende og ikke specielt morsomt for nogen af parterne.

 

Afregningen og alt fremadrettet kommunikation vil foregå mellem dig og fragtmanden, når du benytter dig af vores tjeneste. Du vil således aldrig komme til at betale os så meget som en eneste krone.

 

Her på fragtopgaver.dk samarbejder vi med over 300 fragt- og vognmænd fordelt over hele landet.  Dermed får du de allerbedste konditioner for at få det optimale tilbud.

Opret din opgave her og få tilbud fra danske fragtmænd