Fragtpris for alle

Det er kan være svært at vide hvad fragt egentligt koster. Og der er desværre ikke noget nemt svar på spørgsmålet – da der er mange faktorer der spiller ind. Skal du bare have fragtet en pakke eller står du over for en flytning. En ting er dog – vores service gør det muligt for dig at spare 75% på din fragtpris.

  • Udfyld formularen og din fragtopgave udbydes lige her
  • Danske fragtfirmaer ser din opgave og beregner en fragtpris
  • Efter kort tid modtager du 4 tilbud på din transport
  • Ønsker du at benytte et fragtfirma, laver du aftalen direkte med fragtmanden.
Fragtpris

Fragtpriser for Private og Erhverv

Fragtpris for private

Selvom du er privat kunde kan du sagtens få en billig fragtpris. De vognmænd vi har tilmeldt, lever alle af at drive professionelle transportvirksomheder, men vi beder dem om at byde på de opgaver, hvor de i forvejen er ude at køre, og derfor kan kombinere din fragtopgave med andre ture og dermed give dig en lavere fragtpris. Faktisk kan du nemt spare helt op til 75%

Fragtpriser for virksomheder

Det er meget almindeligt at en virksomhed vægter en stabil og fast vognmand til at udføre deres fragtopgaver. Det har vi stor respekt for, og ville aldrig gå i vejen for sådan samarbejde og aftaler. Skulle du alligvel få behov for at skifte leverandør, eller har du kun et fragtbehov en gang imellem, så skal du bruge fragtopgaver.dk. Vores netværk består af over 300 biler der sikrer en lynhurtig og billig service. De kører i forvejen for deres faste kunder, men står klar til at flette dit gods ind. Kort sagt kan du nemt spare op til 75% på din fragtpris ved at udbyde den her. Alle vognmændende har godsforsikringer.