Gode råd til at få udført billig fragt på mange måder

Fragtomkostninger er en vigtig del af den endelige pris når man overvejer at købe en ting, der ikke befinder sig i nabobyen.

Sådan sparer du op til 75% på fragtprisen

Lad os sige at du har købt noget auktionsgods i Stoholm J og således har brug for en billig flytning eller billig forsendelse. Ved at benytte en fragtmand der i forvejen kører samme rute, kan han tilbyde billig fragt af dine fantastiske fund. Det kræver naturligvis at fragtbilen har lidt ekstra plads, for at kunne tilbyde en “ta’ med pris”. Men lad os antage at fragtmanden allerede kører bud service i Århus og har fået en tur til Stoholm J, så kan han passende tage noget gods med retur – og således kan du få billig fragt til f.eks. Horsens. Det kan også være at fragtmanden kører bud service i Odense men har fået en opgave til Jylland, så kan du nemt og bekvemt få adgang til vognmandens kapacitet – man kan næsten sige en slags deleøkonomi bare som fragt.

De fragtbiler der kører bud service i København har især gavn af en tjeneste som denne og kunderne for den sags skyld. For når en vognmand i København sender en bil til f.eks. Jylland, krydser han allerede storebælt og hvis du har set dig varm på en ting i Aabenraa har vognmanden mulighed for at tilbyde dig en rigtig god pris på fragt fra Aabenraa til Sjælland. Og lad os sige at turen gik til Bornholm, så ville du f.eks. få adgang til billig fragt fra Aakirkeby. Det smarte er, at når vognmanden kører tilbage fra Jylland til Sjælland så kører han lige forbi flere byer på Fyn og det er således ingen sag at holde ind i Aarup hvis det er der at dagens fund befinder sig. Uanset hvor i landet tingene befinder sig, så er det altid smart at undersøge om der er nogle der i forvejen skal hen til samme by, det kan være at du er lun på en sofa der befinder sig på Sydfalster så kan du passende søge en god pris på fragt fra Gedser. Det kunne også være fragt fra Glesborg eller fragt fra Glumsø uanset placeringen giver det god mening at komme i forbindelse med en fragtmand der allerede befinder sig samme sted.

Et andet eksempel kunne også være at du skal have fragtet noget fra Gram til Greve Strand, så kunne vognmanden der bliver ledig i Gredstedbro jo passende byde sig ind der. Der kunne også være tale om en cykel fra Grevinge til Haderslev – hvorfor så ikke dreje af på E20 og snuppe noget med fra Haarby. Eller hvad med den helt unikke skænk der har til huse i Hemmet og skal til sit nye hjem i Kalundborg, husk at se efter om der er noget i Holsted der lige skal med på samme rute.

En vognmand der i forvejen kører tilbage fra en rute, har stor interesse i at få så meget gods for med som muligt. Det giver god mening for hans forretning og er i øvrigt rigtig godt for miljøet – men bedst af alt, så giver det dig adgang til en prisvenlig fragt, hvilket kan være super gavnligt når du handler brugt på nettet. Du kunne måske godt selv få arrangeret en tur fra Kirke Såby til Kokkedal, men hvis du skulle til Kolind ville det være en helt anden snak, da der kommer en bro i vejen og det ville ligeledes være en hel dagstur – også selvom du kun skulle køre fra Korsør. Samme billede kunne gøre sig gældende hvis du ville købe noget der skulle fragtes fra Lejre til Lemming. Der er massere af handel i Jylland. Der er faktisk tit brug for fragt fra Lystrup, måske bor der mange marskandisere i det område, men det er både med forsendelser til Melby, Nærum, Odder og mange andre byer.

Også når det drejer sig om fragt fra Randers kan det betale sig at benytte en tilbudstjeneste som vores. Derfra kan fragtbilen nemt suse til Ringkøbing, Rødkærsbro, Sommersted osv.

Gør dig selv en tjeneste næste gang du har behov for gode tilbud på fragt og indhent skarpe tilbud via denne formular.