Beregn din fragtpris
– hurtigt, nemt og billigt!

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

  • 4.9 / 5 på Trustpilot

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse
samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt
samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

Indtast din vare, ønsket afhentnings- og leveringsadresse samt dato så beregnes din pris hurtigt og nemt!

Derved får du en pris, der er op til 75% lavere end normalt samtidig med, at vi skåner miljøet og vejene.

  • Nem og hurtig booking

  • Fast pris med det samme

  • Brugt af 204.325 danskere

  • 4.9 / 5 på Trustpilot

gul og gratis fragtGul og Gratis fragt – Køber du privat via Gul og Gratis, tænker du sikkert meget over afstanden til sælger, hvis det er en større ting, du køber. Men bruger du fragtopgaver.dk, behøver du ikke tænke over afstanden. Vi skaffer dig gratis og uforpligtende 4 tilbud på din fragtopgave til en billigere pris, end det koster at køre selv og sørger for at dine varer er forsikrede under hele transporten.

Når man ser på statistikkerne for, hvordan folk handler på private salgsportaler som f.eks. Gul og Gratis, viser det sig, at de færreste køber noget mere end 100 kilometer væk, når først vi snakker om varer, der ikke kan sendes med posten. Ligger sælger på den anden side af Storebæltsbroen, vælges han eller hun næsten altid fra, uanset hvor billigt et tilbud, der er tale om.

For prisen – og tiden – for at køre efter det selv bliver for høj, og det bliver alt for dyrt at leje en kurertransport. Så hellere give nogle hundrede eller måske tusinder kroner mere for varen og så købe den fra en sælger, der bor tættere på.

Vi skaffer dig billig fragt og forsendelse til dit Gul og Gratis køb

Men nu behøver du ikke bekymre dig om afstanden til sælger længere, når du handler på Gul og Gratis eller en af de andre portaler, der formidler køb og salg mellem private.

For hos Fragtopgaver.dk finder vi ledig plads hos vognmænd, der allerede er på farten eller har plads på en returkørsel. Det er plads, som vognmændene gerne vil have fyldt ud, for at kunne optimere indtjeningen på den enkelte tur.

For dig betyder det fragtpriser, der er så lave, at du ikke behøver tænke længe over, hvorvidt du skal købe et helt spisestuearrangement i Aalborg, selv om du bør i København.

Alt hvad du skal gøre, er at udfylde vores formular. Så sender vi opgaven i udbud hos de over 300 professionelle vognmænd, der er tilknyttet vores tjeneste. Det giver dig hurtigt 4 helt gratis og uforpligtende tilbud, du kan vælge og vrage imellem til priser, der er lavere, end hvis du skulle køre selv.

Bare vælg et af tilbuddene og aftal resten med vognmanden. Så er dit Gul og Gratis-køb snart på vej hjem til dig.

Dit Gul og Gratis-køb er forsikret hele vejen hjem

Vælger du en af vores professionelle vognmænd til transporten, kan du ud over den billige pris, samtidig glæde dig over, at dine varer er fuldt forsikret under hele transporten. Det havde de ikke været, hvis du havde kørt selv – eller haft andre vognmand til at køre for dig.

For forsikringen er ikke lovpligtig at tegne for vognmændene. Derfor kræver vi, at vognmanden fremsender dokumentation på, at de har tegnet transportforsikring, før de får lov at byde ind på opgaver hos os.

udfyld formularen nu og få 4 uforpligtende, gratis tilbud der er billigere end at køre selv og som giver dig fuld forsikring på dine indkøb under hele transporten!