Få tilbud fra en fragtmand der allerede har en rute fra Årre

Planlægger du at handle en brugt ting i Årre, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du hurtigt og helt gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Årre lige her. Ved at benytte en vognmand der allerede er ude at køre, kan han tilbyde en billig pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Årre

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Årre

Du får altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Årre, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.