Brug en fragtmand der i forvejen har en opgave fra Årslev

Overvejer du at byde på en ting i Årslev, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af transportprisen, så kan du hurtigt og helt gratis få 4 skarpe tilbud på fragt fra Årslev lige her. Når du bruger en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Årslev

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Årslev

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Årslev, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.