Brug en vognmand der allerede har en tur fra Bylderup-Bov

Påtænker du at købe en brugt ting i Bylderup-Bov, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis få fire stærke tilbud på fragt fra Bylderup-Bov her. Ved at bruge en vognmand der i forvejen er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Bylderup-Bov

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Bylderup-Bov

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og dernæst laver I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Bylderup-Bov, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.