Kom i kontakt med en fragtmand der i forvejen har en tur i Ferritslev Fyn

Overvejer du at købe en brugt ting i Ferritslev Fyn, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om købet kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis få fire stærke tilbud af fragt fra Ferritslev Fyn her. Ved at bruge en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Ferritslev Fyn

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Ferritslev Fyn

Du får kun priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Ferritslev Fyn, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.