Brug en vognmand der i forvejen har en tur fra Gedsted

Planlægger du at byde på en ting i Gedsted, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 gode tilbud af fragt fra Gedsted her. Ved at benytte en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en god pris på transporten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Gedsted

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Gedsted

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode serviceniveau som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Gedsted, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.