Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en tur i Gislev

Påtænker du at købe en brugt ting i Gislev, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du nemt og helt gratis bede om fire stærke priser på fragt fra Gislev her. Når du bruger en fragtmand der allerede er ude at køre, kan han give en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Mange fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Gislev

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Gislev

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke bindende vi sender dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og derefter laver I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Gislev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.