Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en opgave fra Glostrup

Overvejer du at købe en ting i Glostrup, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om fire gode priser af fragt fra Glostrup her. Når du bruger en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en god pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Glostrup

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Sikker og billig fragt fra Glostrup

Du får kun tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette opgaven. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Glostrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden indsende en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.