Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en opgave fra Græsted

Planlægger du at handle en brugt ting i Græsted, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om købet kan betale sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire gode tilbud af fragt fra Græsted lige her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på opgaven da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Græsted

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Græsted

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter laver I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Græsted, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til bl.a. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.