Få tilbud fra en vognmand der allerede har en opgave fra Grenaa

Planlægger du at købe en ting i Grenaa, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan betale sig grundet transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire skarpe tilbud på fragt fra Grenaa lige her. Ved at benytte en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en billig pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Grenaa

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Grenaa

Du modtager altid tilbud fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Grenaa, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle krav til bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.