Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute i Hammel

Påtænker du at købe en ting i Hammel, f.eks. fra Den Blå Avis, men tvivler på om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og helt gratis hente fire gode priser på fragt fra Hammel her. Ved at bruge en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en billig pris på opgaven da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Hammel

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Hammel

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Hammel, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.