Brug en fragtmand der i forvejen har en tur fra Harndrup

Påtænker du at byde på en brugt ting i Harndrup, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig grundet transportprisen, kan du nemt og helt gratis få 4 gode priser af fragt fra Harndrup her. Ved at benytte en transportør der allerede er på vejen, kan han tilbyde en skarp pris på fragten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Harndrup

Spar op til 75% når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Harndrup

Du får altid priser fra professionelle fragtfirmaer der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at udbyde fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Harndrup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.