Kom i kontakt med en vognmand der allerede har en tur i Haslev

Påtænker du at købe en brugt ting i Haslev, f.eks. fra Gul&gratis, men tvivler på om handlen kan svare sig grundet transportprisen, så kan du nemt og gratis bede om 4 skarpe priser af fragt fra Haslev her. Når du bruger en vognmand der i forvejen er ude at køre, kan han give en skarp pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Haslev

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Haslev

Du får altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette turen. De priser du modtager er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst laver I evt. selve aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Haslev, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.