Brug en fragtmand der allerede har en tur fra Hellebæk

Overvejer du at byde på en ting i Hellebæk, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om købet kan svare sig grundet fragtprisen, så kan du enkelt og gratis bede om fire skarpe tilbud på fragt fra Hellebæk her. Når du bruger en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han tilbyde en god pris på fragten da han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du får fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Hellebæk

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ledige plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Hellebæk

Du får kun priser fra professionelle flyttefirmaer der dagligt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode serviceniveau som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at udbyde opgaven. De tilbud du modtager er ikke bindende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Hellebæk, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.