Få tilbud fra en vognmand der i forvejen har en tur i Højbjerg

Planlægger du at købe en ting i Højbjerg, f.eks. fra Den Blå Avis, men skal undersøge om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du nemt og gratis hente fire skarpe priser på fragt fra Højbjerg her. Ved at benytte en fragtmand der allerede er på vejen, kan han give en skarp pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske fragtfirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Ønsker du at gå videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Højbjerg

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Højbjerg

Du får kun tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og hurtigt at udbyde turen. De priser du får er ikke forpligtende vi sender dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få adgang til at byde på fragt fra Højbjerg, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden dokumentere en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere lige her.