Få tilbud fra en vognmand der allerede har en tur fra Hurup Thy

Planlægger du at handle en brugt ting i Hurup Thy, f.eks. fra Gul&gratis, men ikke ved om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og gratis hente fire stærke priser på fragt fra Hurup Thy her. Ved at benytte en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han give en god pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du får fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, får du kontaktinfo på transportøren kvit og frit.
Fragt fra Hurup Thy

Spar op til 75% når du benytter vognmandens ekstra plads

Tryg og billig fragt fra Hurup Thy

Du modtager altid tilbud fra professionelle flyttefirmaer der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette turen. De tilbud du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og derefter indgår I evt. selve aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Hurup Thy, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle regler for f.eks. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.