Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en tur fra Jelling

Planlægger du at købe en ting i Jelling, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og helt gratis bede om fire gode tilbud af fragt fra Jelling her. Når du benytter en fragtmand der i forvejen er på vejen, kan han give en billig pris på transporten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Jelling

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Tryg og prisvenlig fragt fra Jelling

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der dagligt tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Så selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er ikke forpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. aftalen i fælleskab efterfølgende.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Jelling, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.