Brug en vognmand der allerede har en opgave fra Kirke Eskilstrup

Overvejer du at handle en ting i Kirke Eskilstrup, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du enkelt og gratis hente fire gode priser af fragt fra Kirke Eskilstrup her. Ved at benytte en vognmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på leveringen da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Forskellige vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager 4 tilbud pr. email indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Kirke Eskilstrup

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Kirke Eskilstrup

Du får altid priser fra professionelle vognmænd der dagligt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er nemt og hurtigt at oprette turen. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på fragtmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at byde på fragt fra Kirke Eskilstrup, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden dokumentere en godsforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.