Brug en vognmand der i forvejen har en tur fra Klarup

Overvejer du at byde på en brugt ting i Klarup, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, kan du hurtigt og gratis få 4 gode priser af fragt fra Klarup lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på transporten fordi han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Klarup

Spar mange penge når du benytter vognmandens ekstra plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Klarup

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du modtager er helt uforpligtende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab efterfølgende.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Klarup, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden indsende en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.