Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en opgave i Kolding

Planlægger du at handle en ting i Kolding, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan svare sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis bede om 4 gode priser på fragt fra Kolding lige her. Ved at bruge en transportør der i forvejen er ude at køre, kan han tilbyde en skarp pris på leveringen da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktinfo på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Kolding

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Sikker og billig fragt fra Kolding

Du modtager altid priser fra professionelle vognmænd der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde turen. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at kunne give tilbud på fragt fra Kolding, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle krav for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.