Kom i kontakt med en transportør der i forvejen har en rute i Kvistgård

Påtænker du at byde på en brugt ting i Kvistgård, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om købet kan svare sig på grund af transportprisen, så kan du enkelt og gratis bede om 4 skarpe priser af fragt fra Kvistgård lige her. Når du benytter en fragtmand der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en billig pris på leveringen da han undgår at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et tilbud, modtager du kontaktoplysningerne på vognmanden kvit og frit.
Fragt fra Kvistgård

Spar mange penge når du benytter vognmandens ledige plads

Professionel og billig fragt fra Kvistgård

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er helt uforpligtende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på transportøren og dernæst indgår I evt. selve aftalen sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne byde på fragt fra Kvistgård, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal vognmanden fremvise en godsforsikring som et led af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.