Få tilbud fra en transportør der allerede har en rute i Lundby

Påtænker du at købe en ting i Lundby, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis få 4 stærke priser på fragt fra Lundby lige her. Ved at bruge en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten da han ikke behøver at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Lundby

Spar mange penge ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Lundby

Du modtager kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme gode service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er ikke forpligtende vi giver dig blot kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. aftalen sammen efterfølgende.

Forsikret transportør

For at få lov til at give tilbud på fragt fra Lundby, via portalen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal transportøren fremvise en fragtforsikring som en del af processen. Dog skal du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle krav for f.eks. emballering mm. Hvis du ønsker at vide mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet lige her.