Kom i kontakt med en transportør der allerede har en opgave fra Morud

Påtænker du at købe en brugt ting i Morud, f.eks. fra et auktionshus, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af transportprisen, kan du enkelt og helt gratis få fire skarpe priser af fragt fra Morud lige her. Når du bruger en vognmand der allerede er på vejen, kan han tilbyde en billig pris på transporten da han ikke behøver at køre ekstra km for at udføre transporten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Danske flyttefirmaer og transportører ser turen
  • Du modtager fire tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Morud

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og billig fragt fra Morud

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der normalt tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på opgaven, får du fortsat samme høje kvalitet som hvis du betalte fuld pris. Og det er nemt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig blot kontaktoplysningerne på vognmanden og dernæst laver I evt. aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret transportør

For at få adgang til at give tilbud på fragt fra Morud, via portalen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren dokumentere en fragtforsikring som et led af processen. Dog skal du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler til bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du besøge sitet her.