Få tilbud fra en fragtmand der i forvejen har en opgave i Nordborg

Overvejer du at købe en ting i Nordborg, f.eks. fra Gul&gratis, men skal undersøge om handlen kan svare sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og gratis få 4 skarpe priser af fragt fra Nordborg lige her. Ved at benytte en transportør der allerede er på vejen, kan han give en billig pris på opgaven fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige flyttefirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Ønsker du at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på fragtmanden kvit og frit.
Fragt fra Nordborg

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Professionel og billig fragt fra Nordborg

Du modtager altid priser fra professionelle flyttefirmaer der normalt lever af at drive vognmandforretning med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du stadigvæk samme gode service som hvis du betalte fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De priser du modtager er ikke forpligtende vi giver dig bare kontaktinformationerne på vognmanden og dernæst indgår I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret vognmand

For at kunne give tilbud på fragt fra Nordborg, via portalen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal transportøren indsende en godsforsikring som en del af processen. Dog bør du altid dobbelttjekke at din godstype er forsikret da der kan være nogle regler til bl.a. emballering mm. Hvis du har lyst til at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere her.