Kom i kontakt med en transportør der allerede har en opgave i Samsø

Påtænker du at byde på en ting i Samsø, f.eks. fra et auktionshus, men ikke ved om handlen kan betale sig grundet fragtprisen, kan du hurtigt og gratis få fire stærke priser på fragt fra Samsø her. Ved at bruge en transportør der allerede er på samme ture, kan han tilbyde en skarp pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre transporten.

  • Udfyld vores lette formular lige her
  • Forskellige fragtfirmaer og transportvirksomheder ser opgaven
  • Du modtager 4 tilbud i din e-mail indenfor kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et tilbud, får du kontaktinfo på fragtmanden nemt og gratis.
Fragt fra Samsø

Spar mange penge når du benytter fragtfirmaets ekstra plads

Sikker og prisvenlig fragt fra Samsø

Du modtager altid tilbud fra professionelle vognmænd der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du sparer op til 75% på fragten, får du fortsat samme høje service som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og hurtigt at oprette fragten. De tilbud du får er helt uforpligtende vi sender dig bare kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter laver I evt. den endelige aftale i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at kunne byde på fragt fra Samsø, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal vognmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilmeldt skal fragtmanden fremvise en godsforsikring som en del af processen. Dog skal du altid sikre at dit gods er forsikret da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du ønsker at læse mere om godsportalen Cargomatch kan du se mere lige her.