Brug en transportør der allerede har en tur i Slagelse

Planlægger du at købe en ting i Slagelse, f.eks. fra et auktionshus, men tvivler på om handlen kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du hurtigt og helt gratis bede om 4 skarpe tilbud af fragt fra Slagelse lige her. Når du benytter en transportør der allerede er på samme ture, kan han give en god pris på fragten da han undgår at køre ekstra kilometer for at udføre fragten.

  • Udfyld vores simple formular her
  • Mange fragtfirmaer og transportører ser opgaven
  • Du får 4 tilbud i din e-mail i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at arbejde videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktoplysningerne på transportøren nemt og gratis.
Fragt fra Slagelse

Spar mange penge ved at benytte vognmandens ekstra plads

Sikker og billig fragt fra Slagelse

Du modtager altid priser fra professionelle fragtfirmaer der til hverdag tjener deres penge på at drive transportvirksomhed med god erfaring. Selvom du får en lav pris på opgaven, får du fortsat samme høje serviceniveau som når du betaler fuld pris. Det er enkelt og lynhurtigt at udbyde turen. De tilbud du får er ikke bindende vi sender dig blot kontaktoplysningerne på fragtmanden og derefter indgår I evt. den endelige aftale sammen til sidst.

Forsikret vognmand

For at få lov til at byde på fragt fra Slagelse, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal fragtmanden være tilmeldt Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal fragtmanden dokumentere en fragtforsikring som en del af processen. Dog bør du altid sikre at dit gods er dækket ind da der kan være nogle krav til f.eks. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du besøge sitet her.