Få tilbud fra en transportør der i forvejen har en rute i Sorring

Planlægger du at handle en ting i Sorring, f.eks. fra Den Blå Avis, men ikke ved om købet kan betale sig på grund af fragtprisen, så kan du nemt og helt gratis bede om 4 gode priser på fragt fra Sorring her. Ved at benytte en vognmand der allerede er på samme ture, kan han give en skarp pris på fragten fordi han undgår at køre ekstra km for at udføre fragten.

  • Udfyld vores enkle formular lige her
  • Danske vognmænd og transportvirksomheder ser turen
  • Du modtager fire tilbud pr. email i løbet af kort tid
  • Hvis du ønsker at gå videre med et af de fremsendte tilbud, rekvirer du kontaktinfo på vognmanden nemt og gratis.
Fragt fra Sorring

Spar op til 75% ved at benytte fragtfirmaets ledige plads

Professionel og prisvenlig fragt fra Sorring

Du får kun tilbud fra professionelle fragtfirmaer der normalt lever af at drive transportvirksomhed med god erfaring. Så selvom du får en lav pris på fragten, får du stadigvæk samme høje service som når du betaler fuld pris. Og det er enkelt og lynhurtigt at udbyde opgaven. De priser du får er ikke bindende vi giver dig bare kontaktinformationerne på transportøren og derefter laver I evt. selve aftalen i fælleskab til sidst.

Forsikret fragtmand

For at få lov til at byde på fragt fra Sorring, via fragtbørsen Fragtopgaver.dk, skal transportøren være godkendt af Cargomatch ApS. For at blive tilkoblet skal vognmanden indsende en fragtforsikring som et led af processen. Dog bør du altid sikre at din godstype er dækket ind da der kan være nogle regler for bl.a. emballage mm. Hvis du har lyst til at vide mere om fragtbørsen Cargomatch kan du se mere her.